Felhőtlen Gyermekkort minden gyereknek! – A Tesco ismét támogatja az Ökumenikus Segélyszervezet adománygyűjtő kampányát

facebook megosztás

A Tesco az elmúlt évekhez hasonlóan 2018-ban is támogatja az Ökumenikus Segélyszervezet Felhőtlen Gyermekkor elnevezésű adománygyűjtését. Az áruházlánc vásárlói július 5-éig, a már ismert 250 forintos kuponok megvásárlásával segíthetik a szervezet munkáját, akik az összegyűlt támogatásból többek között bántalmazott és mélyszegénységben élő gyermekek nyári táborozását finanszírozzák.

Sok gyermek él országszerte nélkülöző családban, akiknek nem adatik meg a gyermekkor gondtalansága. Őket támogatja az Ökumenikus Segélyszervezet Felhőtlen Gyermekkor adománygyűjtő kampánya. A szervezet a kampányban összegyűjtött adományokból táborokat szervez, fejlesztő foglalkozásokat tart, és rendszeres közösségi programokkal próbál a nehéz sorsú gyermekek életébe feledhetetlen élményeket és önfeledt pillanatokat csempészni. Ebben a Segélyszervezetnek a Tesco vásárlói is segíthetnek azzal, ha a kampány ideje (2018. június 5. – július 5.) alatt az áruházak pénztárainál megvásárolják a 250 forintos adománygyűjtő kuponokat.

A Tesco évek óta stratégiai partnere az Ökumenikus Segélyszervezetnek. Minden évben csatlakozik a karácsonyi szeretet.éhség., valamint a tavaszi-nyári Felhőtlen Gyermekkor kampányokhoz. Tavaly, a Felhőtlen Gyermekkor adománygyűjtés során az áruházlánc vásárlói összesen közel 33 millió forinttal járultak hozzá a rászoruló gyermekek életének gondtalanabbá tételéhez.

Idén az áruházlánc tovább erősíti az Ökumenikus Segélyszervezettel közös együttműködését, csatlakozva a szervezet „Ne csak szurkolj, segíts!”kezdeményezéséhez. A Tesco nem csupán bátorítja munkatársait, hogy csatlakozzanak a Segélyszervezet jótékony futóközösségéhez, de 500 000 forintos adománnyal is hozzájárul célkitűzésükhöz:a Segélyszervezet nyári táborainak támogatásához.

A kampányhoz készült kisfilm ide kattintva érhető el »  

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.