Két nap, két mérkőzés

facebook megosztás

A hétvégén vívja osztályozós párharcát az OB I-ért a férfi vízilabda másodosztályú bajnokság ezüstérmese, a Kanizsa VSE legénysége a legfelső osztály 15. helyezettje, az UVSE ellen.

Ludányi Kadosa kanizsai csapata már azzal egyedi dolgot vitt véghez, hogy az OB I B második helyén zárt és úgymond a szezon lezárásaként jöhet az osztályozó, melynek első meccsét szombaton 14 órától vívják Budapesten a Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában. A visszavágóra, pontosabban a második találkozóra sem kell sokat várni, hiszen azt vasárnap 11 órakor kezdik Nagykanizsán.

- Gyakorlatilag ugyanúgy készülünk, mint az eddig eltelt szűk egy év során, tehát a tét végett nagy változást nem kellett eszközölnünk – mondta el Ludányi Kadosa. - Az ugyanakkor igaz, hogy minden meccs esetében külön koncentrálunk az ellenfélre is, vagyis minden csapat esetében külön is átvettük, mire szükséges figyelnünk, így lesz ez az UVSE esetében is.

Az együttes tagjai természetesen azért izgatottabbak, azzal párhuzamosan pedig egy hosszú idény is van kezeikben, lábaikban, no meg a fejben.

- Nagyon egyszerű a helyzet, a zárásra még mindenki megpróbálja maximálisan odatenni magát, még annak tudatában is, hogy valóban hosszú idény van játékosaim mögött. Még szó sem lehet lazításról, ráadásul mindenki a rendelkezésemre is áll a hétvégére, ami nem rossz előjel. Minden tőlünk telhetőt megtesz majd a csapat és remélhetőleg a kanizsai nézőknek is remek meccsélményt tudunk nyújtani.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.