Már túl az első turnuson

facebook megosztás

Három táborral indítja a nyarat a Szan-Dia. A fitness sport club izgalmas programokkal és sok-sok tánccal szórakoztatja a résztvevőket. A július elejéig tartó nyári táborokban nemcsak az egyesület sportolói vehetnek részt, hanem minden mozogni, kikapcsolódni vágyó gyermek jelentkezhetett.

A nyárkezdő táborok legfontosabb célja, hogy a gyerekek jól érezzék magukat. Az aktív pihenés jegyében rengeteg ügyességi és logikai játékot, valamint kirándulásokat is szerveztek a részvevőknek. – Ez a tábor arról szól, hogy minél többet mozogjunk, minél többet legyünk levegőn, minél több mindent csináljunk, változatos legyen a program. Így aztán sok helyre megyünk a gyerekekkel, sok feladatot csinálunk. Voltunk Karosban, voltunk a Balatonnál, vonatoztunk, amit a gyerekek nem nagyon szoktak. Aztán kigyalogoltunk a „Csótóhoz”, ahol a gyerekek saját magunknak készítették el az élteleiket, kolbászt sütöttek. Nagyon jól érezte magát mindenki – mondta Vágó Lászlóné elnök-edző.

A táborokban nem csak az egyesület sportolói vehetnek részt, így a fiatalok új barátságokat köthetnek, valamint a klubtársakkal is még jobban összekovácsolódhatnak. – Két dolog tetszett különösen. Az első, ami a legjobban tetszett, az az volt, hogy az egész csapat együtt volt, nem külön-külön versengtünk, hanem együtt, mint egy összetartó család. A másik, ami nagyon tetszett, hogy reggelre mindenki különböző fajta ajándékokat, extra dolgokat készített, mindenki elővette a legnagyobb kreativitását – árulta el Varga Kata Luca.

A nyár első turnusa pénteken lezárult, ma pedig már javarészt alsós diákokból álló táborozók érkeztek a kanizsai fitness clubhoz.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.