Nem adják fel az álmaikat!

facebook megosztás

Múlt szombaton még együtt örült a feljutásnak a csapattal és a szurkolókkal Gombos Zsolt, miután az aranybusz Nagyatádról begördült az Erzsébet térre. Aztán néhány nap múlva robbant a bomba: a sikeredző a ZTE Nagy Tamás és Sallói István által vezetett szakmai stábjához csatlakozik. – Sok minden befolyásolta a döntésemet, de úgy gondolom, a legfőbb indok az, hogy szakmailag fejlődni szeretnék. Úgy gondolom, egy ilyen közegben, ilyen szakemberekkel ez a feltétel adott. Az előző csapatomban, Ausztriában 6 évet dolgoztam, Nagykanizsán hármat, most éreztem, hogy eljött az az idő, hogy váltanom kell. Új impulzusokra, új ingerekre volt szükségem. Ettől függetlenül hálás vagyok a kanizsai egyesületnek, vezetőknek, mindenkinek - nyilatkozta Gombos Zsolt.


A ZTE szakmai stábjához csatlakozik a távozó Gombos Zsolt

A döntés a kanizsai klub vezetőit is váratlanul érte, hiszen Gombos Zsolttal tervezték kialakítani a jövő kanizsai csapatát. A váltás ellenére a cél nem változik: jövőre a harmadosztály középmezőnyéhez szeretne tartozni az FC Nagykanizsa. – Folyamatosan gyűjtjük össze a játékosokat, akikkel a következő napokban vagy egy-két hétben tárgyalni fogunk. Már ezen a héten is voltak ilyen jellegű tárgyalások. Most bejött ez az új helyzet, hogy először edzőt kell találni, akivel meg tudunk állapodni. S ő fogja véglegesen kialakítani a játékoskeretet - említette Kovács Tamás, a nagykanizsai klub elnöke. 

A kanizsai csapat új vezetőedzőjét legkésőbb jövő héten kinevezik, hiszen augusztus elején már megkezdi NB III-as szereplését a futballklub.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.