OHMYDEER – nemzetközi zenei fesztivál a Csó-tónál

Kétnapos nemzetközi zenei fesztivált rendeznek augusztus végén a Csónakázó-tónál. Az első alkalommal meghirdetett OHMYDEER-en két színpadon váltják egymást a fellépők: a sztárvendég a Morcheeba és a Toploader lesz, de Kanizsára érkezik Ákos, a Wellhello a 30Y, és még sokan mások is.

Új oldaláról mutatkozik be a nyár végén a Csónakázó-tó, ahol első alkalommal rendezik meg az ország legújabb nemzetközi zenei fesztiválját. – A Kanizsa melletti Csónakázó-tó és Murafölde erdőségei olyan egyedi díszletet tudnak adni egy fesztiválhoz, amely már önmagában vonzó lehet. Természetesen nem csak a díszletekre szeretnénk bízni, hogy sokan jöjjenek el. A fellépők tekintetében is igyekeztünk egy olyan programlistát összeállítani a nagy-, illetve az erdei színpadra, ami kellően érdekes ahhoz, hogy ne csak Kanizsáról és a környékről jöjjenek el, hanem akár külföldről is – mondta el Tóth Tihamér, az OHMYDEER – The Forest Festival ötletgazdája.


Látványterv – ilyen körülmények közt bulizhatnak majd az OHMYDEER látogatói

A nyár utolsó nagy bulijának a sztárvendégei az Egyesült Királyságból érkeznek. A Morcheeba és a Toploader mellett olyan hazai zenészek lépnek majd fel a nagyszínpadon, mint Ákos, a Wellhello, a 30Y vagy a Hősök; a kilátótorony előtt felállított erdei színpad pedig a kifinomultabb elektronikus zene kedvelőit várja.


Cseresnyés Péter, Dénes Sándor és Tóth Tihamér az OHMYDEER-t beharangozó sajtótájékoztatón
(Fotó: Gergely Szilárd)

Az OHMYDEER-t bemutató sajtótájékoztatón Cseresnyés Péter arról beszélt, a Mura-program turisztikai célkitűzései egybecsengenek a fesztiváléval. – Olyan együttesek jönnek erre a fesztiválra, amelyek távoli vidékekről is képesek megmozgatni, idevonzani rajongókat. Ha ez valóban így lesz, az nemcsak a fesztivál sikerét jelenti, hanem azt is, hogy Muraföldére, annak központjára, azaz Nagykanizsára, és Kanizsán belül a Csónakázó-tóra is – arra a tóra, amelyre nagyon büszkék vagyunk, s a kikapcsolódáson túl sportolásra is lehetőséget ad, felhívjuk a figyelmet – hangsúlyozta Cseresnyés Péter, a Mura-program miniszteri biztosa, országgyűlési képviselő. Az augusztus 31-én kezdődő kétnapos OHMYDEER a koncerteken túl kulturális és sportprogramokat is kínál a látogatóknak, ezekről a jövő héttől lehet tájékozódni a közösségi médiában. A fesztiválra a jegyértékesítést már elkezdték, a kanizsaiak az önkormányzat támogatásával ezer forinttal olcsóbban juthatnak hozzá a belépőhöz.

Bővebb információ:
#ohmydeerfestival – intro
Hivatalos weboldal
Facebook-oldal