Osztályozó nagy közönséggel!

Ma 17.30 órától az Olajbányász-stadionban rendezik az UFC Nagykanizsa – Nagyatádi FC NB III-as osztályozós párharcának első találkozóját.


Gombos Zsolt, az UFC Nagykanizsa vezetőedzője amondó, szépszámú közönség előtt még jobban teljesítenének

Fotó: Gergely Szilárd

A meccs a párosítás résztvevői számára több ponton is tartalmaz kapcsolódási pontot, hiszen Keszei Ferenc személyében nagykanizsai tréner irányítja az atádiakat, míg a kanizsaiak csapatkapitánya, Márton András hat és fél szezonon keresztül szolgálta a somogyi zöld-fehéreket a pályán. Eközben persze – immár gyakorlati síkon - a csapatok egyre felfokozottabb hangulatban készülnek a párosítás első, nagykanizsai összecsapására, így az első meccs házigazdája, a Nagykanizsa is.

- Hiányzó játékossal egy labdarúgónkon kívül nem kell számolnunk, akinek játéka kérdéses, az Péntek Adrián – fogalmazott Gombos Zsolt, a dél-zalaiak vezetőedzője. - A támadó még mindig a lágyéksérülésével bajlódik, persze mi örülnénk neki a legjobban, ha játszatni tudnánk. A keddi sorsolást követően az aznapi, a csütörtök és a pénteki edzéseken is már a nagyatádiak jegyében készülhettünk.

- Mennyire sikerült feltérképezniük ellenfelüket?

- Szerencsére minden információhoz hozzá tudtunk jutni, hiszen számos segítőre számíthattunk. Már videoelemzést is tudtunk csinálni mindezek segítségével, tehát az ellenfél feltérképezésével nem volt problémánk. Zárt védekezésre számítunk ellenlábasunktól, abból vezetnének majd gyors kontrákat, így ezeket is majd hatástalanítanunk kell. Szeretnénk győzni az első meccsen, majd pedig a feljutást is ki akarjuk vívni.

- Számíthat ebben a közönség is?

- Hogyne, hiszen a tavalyi Makó elleni osztályozó és az Érddel szembeni kupameccs során is azt tapasztalhattuk, teljesen más a hangulat akkor, ha sokan vannak kint meccseinken. Arra buzdítanék mindenkit, jöjjön kis a mérkőzésre, mivel sokat jelent a buzdításuk.

Ehhez kapcsolódó információ, hogy a szombati osztályozó találkozóra a belépés ingyenes és remélhetőleg minden adott lesz ahhoz, hogy remek meccsélménnyel gazdagodjanak azok, aki kilátogatnak az Olajbányász-stadionba.