Pedagógus piknik

facebook megosztás

Nagykanizsa Központi Óvoda programján a csapatépítésen, a feltöltődésen volt a hangsúly.

A saláta mellett leves, pörkölt és számos más finomság készült ma a Zöldtáborban. Tétje is volt a sütés-főzésnek, főzőversenyt hirdettek ugyanis tagóvodák számára. A programot első alkalommal szervezték meg.


Óvónők, dadusok, karbantartók, gazdasági ügyintézők is részt vettek a pedagógus pikniken, amely a tagóvodák egységét is erősítette

– Azt gondolom, elfogultan, hogy megérdemlik, hogy foglalkozzanak velük, meg ők magukkal is egy kicsit. A pedagógus hivatás ugyanis egy olyan hivatás, amely önmagunkból, begyünket tépve, fiókáinkat táplálva dolgozik és szolgál, ezért is fontos, hogy azt a begyet néha visszapótoljuk. Erre is szolgálhat néha egy ilyen pedagógus piknik. Én örülök neki, ha hagyományteremtő céllal a jövőben ez állandósulni fog Nagykanizsán és akár máshol is - fogalmazott Balogh László, a humán bizottság elnöke.

Óvónők, dadusok, karbantartók, gazdasági ügyintézők is részt vettek a pedagógus pikniken, amely a tagóvodák egységét is erősítette.

– Nagyritkán találkozunk a nevelési év során. Dadusokkal, karbantartókkal szinte alig-alig, vagy csak a munka frontján. A gazdasági ügyintézőkkel, az óvodatitkárokkal pedig valóban csak akkor, amikor ügyintézés folyik. A mai nap mindannyian itt vagyunk, mindannyian delegálták magukat egy-egy csapatba, pirosba, fehérbe, zöldbe, vagy a főzőversenybe. Azt gondolom, hogy így az egymással való ismerkedés, az, hogy egy óvoda vagyunk, talán még inkább megerősödik, és egy kicsit fel is töltődünk - mondta dr. Némethné Kovács Edit, a Nagykanizsa Központi Óvoda intézményvezetője.

A jó hangulatról egyebek mellett egy tévés vetélkedő mintájára összeállított versengés is gondoskodott.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.