Rátámadtak a zalacsányi benzinkutasra

facebook megosztás

A keszthelyi rendőrök pár órán belül elfogták azt a két környékbeli férfit, akik késsel és emelővel támadtak a benzinkutasra, Zalacsánynál.

A Keszthelyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást két zalaapáti lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsítottak Suzuki típusú személyautóval érkeztek a zalacsányi benzinkútra 2018. június 1-jén 10 óra körül. A két személy tankolás után, fizetés nélkül akart távozni a helyszínről, azonban az ott dolgozó férfi meg akarta akadályozni őket. A két gyanúsított késsel és más szerszámmal megfenyegette, majd meg is ütötte az alkalmazottat és távozott a helyszínről - közölte honlapján a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.

Az egyenruhások a 22 éves és a 31 éves zalaapáti férfit 15 óra 40 perckor elfogták, előállították a rendőrkapitányságra, majd gyanúsítotti kihallgatásukat követően – bűnügyi őrizetbe vették őket és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.