Tovább épül-szépül Nagykanizsa: újabb lakóparkok épülnek Murafölde fővárosában

Legutóbb április elején számoltunk be nagykanizsai építkezésekről, újabb lakóparkok születéséről: most ismét jó hírünk van.

A kormány építőipart támogató, és a lakásépítéseket serkentő intézkedéseinek hatása az egész országban, így Nagykanizsán is éreztetik hatásukat. Nos, a kanizsai tendencia nem állt meg, amit minden bizonnyal csak a városi „rossznyelvek” bánnak, hiszen hiteltelenné válik mantrájuk arról, hogy Nagykanizsáról elmennek a fiatalok, meg hogy,„halott város”, meg az efféle sületlenségek. Mert ha így lenne, akkor ugyan kinek építenék a profitorientált és megfontolt építési vállalkozók az újabb és újabb, amúgy pedig szebbnél-szebb lakásokat…

Két újabb építkezésről is beszámolhatunk Murafölde fővárosában, az egyikről a Mészáros Lázár utcában. Ott a Homoktövis lakópark újabb épületrészének építési munkálatai vannak folyamatban,a műszaki átadás tervezett időpontja a 2018. esztendő 4. negyedévében várható.

De nem csak az északi városrészben, hanem a belvárosban, az Ady utcában is komoly fába vágták a fejszéjüket az építőipari szakemberek.

Amint az a fotónkon is látható, az Alsóvárosi Szent József Templom plébánia hivatala melletti területen épülnek majd új lakóházak a közeljövőben.

Papp Attila