Vízelvezető árokba sodródott, súlyos sérülést szenvedett

facebook megosztás

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy súlyos és két könnyű sérüléssel, valamint három anyagi kárral végződő közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés.

Egy német állampolgárságú férfi Szalapa külterületén közlekedett egy Nissan típusú gépjárművel 2018. június 10-én 15 órakor Kisgörbő irányából Jánosháza felé, amikor a kereszteződésnél - a jelzőtábla utasítását figyelmen kívül hagyva - nem adott elsőbbséget a neki balról érkező Volkswagen típusú személyautónak és összeütköztek. A balesetben az egyik utas könnyű sérülést szenvedett.

Egy férfi és utasa motorkerékpárral közlekedett 15 óra 15 perckor Iklódbördőcén, a Fő utcán, amikor balra kanyarodás közben későn vette észre a motorkerékpárt előző személyautót és összeütköztek. A balesetben a motor vezetője és utasa könnyű sérülést szenvedtek.

Egy férfi Seat típusú személyautóval közlekedett Dobri és Tormafölde között 19 óra körül, amikor az egyik kanyarban elveszítette uralmát a jármű felett és egy vízelvezető árokba sodródott. A balesetben a sofőr súlyos sérülést szenvedett.             

A szolgálatban lévő állomány öt személyt fogott el, közülük négyet bűncselekmény elkövetésén értek tetten, egyet pedig az ellene érvényben lévő körözés alapján. A zalai járőrök öt főt állítottak elő, négyet bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést három esetben foganatosítottak.

Az alkoholszonda öt esetben jelzett pozitív értéket az ellenőrzés alá vont járművezetőknél Zala megyében.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.