Zöld kapcsolat

facebook megosztás

Zöld vállalkozásokat támogató projekthez csatlakozott az IMRO-DDKK Nonprofit Kft. A nemzetközi kezdeményezés lényege, hogy egy új központ és megfelelő szakmai tudásanyag létrehozásával támogassák a környezettudatos fiatal vállalkozókat. A nagykanizsai céget 7 fős csapat képviselte a tíznapos törökországi tréningen. A nemzetközi projektet Törökországból vezetik, és a magyar delegáción kívül görögök és litvánok is csatlakoztak hozzá. A Nemzetközi „Zöld” Vállalkozások Központ című kezdeményezés sokat segíthet a nagykanizsai cég kapcsolatrendszerének bővítésében. – Jöjjön létre a vállalkozói központ Isztanbulban, Törökországban, ez nagyon fontos. A cél, hogy kerüljünk be ennek a körforgásába mint tanácsadó partner. Ugyanakkor nekünk mint nagykanizsai, vidéki kisvállalkozás, az is fontos célunk – és ez nekem a személyes feladatom is –, hogy nemzetközi kapcsolatrendszert építsünk ki a cégnek szakmai szinten, és ez földrajzilag is minél inkább kiszélesedjen - említette Cseke Bence, az IMRO-DDKK Nonprofit Kft. külügyi koordinátor.

A projekthez egy 7 fős magyar delegáció csatlakozott. Köztük volt a Pannon Egyetem Nagykanizsai Kampuszának egy végzős hallgatója és egy egyetemi docense is. – Amire a legbüszkébb vagyok, és ezt mindenképpen szeretném hangsúlyozni, az a fiatal résztvevőknek az elkötelezettsége és tehetsége volt. A 7 tagú csapatban részt vett 4 fiatal is, hárman Zalaegerszegről, a BGE-ről jöttek, míg 1 hallgató a mi turizmus és vendéglátás szakos hallgatónk. Mindannyian rendkívül jól szerepeltek, beilleszkedtek a nemzetközi csapata, ezért ez rendkívül hasznos volt - fogalmazott Dr. Keller Krisztina, a PEN egyetemi docense.

A törökországi tréninget teljesítők fontos részesei lesznek a kezdeményezés folytatásának, hiszen szakértelmükkel hozzájárulhatnak a projekt további fejlődéséhez.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.