Árokba hajtott egy autós Kanizsán, a villanyoszlop fogta meg

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletének tájékoztatása szerint tegnap négy esetben volt szükség a tűzoltók beavatkozására.

Zalacsány területén több helyen a hirtelen leesett nagy mennyiségű csapadékot nem tudták a vízelvezető árkok elvezetni, így a felgyülemlett víz lakóházakat veszélyeztetett. A keszthelyi hivatásos tűzoltók szivattyúkkal távolították el a jelentős vízmennyiséget.

Zalamerenye külterületén egy busz a laza útpadkán megsüllyedt, útakadályt képezve. A járművet a nagykanizsai tűzoltódaruval kihúzták, a busz nem sérült, így el tudta hagyni a helyszínt.


Fotó: ZMKI

Nagykanizsán egy személyautó hajtott vízelvezető árokba, majd villanyoszlopnak csapódott a Kaposvári úton. A helyi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet. Az eset során nem sérült meg senki,

Keszthelyen a Várvölgy utcában egy tizenöt méter magasságú fenyőfa dőlt az útra forgalmi akadályt képezve. A növényt a Balaton-parti város hivatásos tűzoltói távolították el benzinmotoros láncfűrésszel.