Harcos meccsen vannak túl

facebook megosztás

A szlovéniai Nagypalinán vívta nyári felkészülési időszakának negyedik előkészületi meccsét a labdarúgó NB III küzdelmeire készülő FC Nagykanizsa legénysége, ahol a szlovéniai harmadik ligás NK Polana vendégei voltak Vittman Ádámék.


Kretz Bálint indítaná az FC Nagykanizsa támadását a szlovéniai mérkőzésükön

Fotó: Polgár László

NK Polana (szlovéniai III. osztályú) – FC Nagykanizsa 0-0

Felkészülési labdarúgó-mérkőzés. Nagypalina, 100 néző. Vezette: A. Kovac.

Nagykanizsa: Horváth Márton (Borsi) - Pál D., Szabó B. (Szabó Á.), Major, Horváth B. - Csáki (Bagó B.), Béli M. (Kretz) – Vlasics (Lőrincz), Kovács Gy. (Hetesi), Horváth D. (Horváth Márk) - Vittman. Vezetőedző: Barna László.

A szlovéniai Polana első meccsét vívta, míg a Kanizsa labdarúgói már a negyedikre készülődtek a felkészülésük folyamán és egy kimondottan kemény találkozót vívhattak a házigazdák ellen. A zalaiak vezetőedzője, Barna László a két félidő során több variációt is kipróbálhatott a felállás terén, különösen a védelem esetében keverte a kártyákat. Jóval több lehetőség kínálkozott a nagykanizsaiak előtt, de a kapujukban Horváth Mártonnak és Borsi Bencének is volt bravúrra szüksége, hogy megmentse a kaput a góltól. A mérkőzés végén egyöntetű volt a vélemény a vendégek oldalán is: ilyen találkozókra van szükség a harmadik vonal rajtja előtt.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.