Lesodródott az útról, egy betonhíd állította meg

2018. júl. 17.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két súlyos és két könnyű sérüléssel, valamint egy anyagi kárral végződő közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés.

Egy 44 éves férfi 2018. július 16-án 11 óra 10 perckor Keszthelyen, a Festetics utcán Balatonszentgyörgy irányából közlekedett Renault Master típusú tehergépkocsijával, amikor a Csárda utca kereszteződésénél egy előtte forgalmi okból lassító KIA gépkocsinak ütközött, melyet nekilökött egy előtte álló Mercedesnek. A balesetben a KIA és a Mercedes két-két utasa nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett.


Fotó: police.hu

Egy 50 éves lengyel férfi 4 óra 10 perckor a 74-es főúton közlekedett személyautójával Győrvár irányából Zalaegerszeg felé, amikor Egervár belterületén lesodródott az útról és egy betonhídnak ütközött. A balesetben két gyermek könnyű sérülést, míg édesanyjuk nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett.

Egy 47 éves férfi 8 óra 25 perckor a 76-os főúton közlekedett személyautójával Nagykapornak irányából Zalaegerszeg felé, amikor járműve oldalával nekiütközött egy kerékpárosnak, aki elesett. A balesetben a húszéves biciklis nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett.

Egy 49 éves férfi 12 órakor Zalaegerszegen, a Göcseji úton közlekedett robogójával a Platán sor irányából az Alsóerdei út felé, amikor egy előtte lassító személyautó miatt hirtelen fékezett és elesett. A balesetben a motoros nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett.

A szolgálatot ellátó állomány kilenc személyt fogott el, bűncselekmény elkövetésén érték tetten őket. A zalai járőrök tíz személyt állítottak elő, közülük ötöt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést egy esetben foganatosítottak. A szonda három esetben jelzett alkoholfogyasztást az ellenőrzött járművezetőknél Zala megyében.