Népszerű úticélok

facebook megosztás

Az egyéni, buszos, repülős vagy éppen hajós utak alkalmával a magyarok általában egy hetet töltenek el a kiszemelt nyaralóhelyen. Igazi semmittevés, vagy aktív pihenés – mindenki másként képzeli el a nyaralást. Ennek megfelelően, valamint az árak függvényében választják ki az úticélt a családok. Csizmadia Jenő és családja Görögország mellett tette le a voksot.  - Mi azt szeretjük, hogy ha mindig történik valami. Mindig próbálunk valamit szervezni, ha csak a tengerparton ülnénk és napozgatnánk, az ember belebolondulna a semmittevésbe. Úgy tervezzük, hogy minden nap lesz valami program, kirándulás erre-arra Görögországban - árulta el Csizmadia Jenő.

A pihenésre, kikapcsolódásra vágyó utazók számtalan lehetőség közül választhatnak. Az utasok igényei ennek megfelelően nagyon változóak. - Görögország, Spanyolország népszerű, Horvátország pedig a helyzeti előnyünkből nagyon népszerű nálunk, Olaszországba is mennek egyéni utazással. Az idén Bulgária nem olyan felkapott, mint az előző években volt, viszont bejött új úticélként Albánia, amely nagyon olcsó ország és nagyon jó színvonalú szállodákat építettek a tengerparton. Ezeken kívül Törökország, Tunézia, Egyiptom a népszerű úticél, de most már elindult Portugália és a francia tengerpart is - mondta el Lébár Piroska a Sponzor Tours irodavezetője.

Az egyéni, buszos és repülős utak mellett a hajóutak is népszerűvé váltak. Sokan tengerjáró hajókon pihenik ki év közbeni fáradalmaikat. Az úticélok között pedig a mediterrán térség, a Karib-tenger, valamint az Arab-öböl is szerepel.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.