Parkolási tilalom és útzár a Zrínyi utcában

Hétfőn indul az E.ON új beruházása. A rekonstrukciós munkálatok a Zrínyi utca Csengery út és Széchenyi tér közti szakaszát érintik, ahol teljes útlezárás és parkolási tilalom lesz érvényben. Az E.ON arra kéri az itt parkoló autók tulajdonosait, hogy hétfőn reggel 7 óráig hagyják el az érintett parkolóhelyeket, továbbá mindenki fokozott óvatossággal közlekedjen a munkaterület közelében.


Hétfőtől a Zrínyi utca Csengery út és Széchenyi tér közti szakaszán teljes útlezárás és parkolási tilalom lesz érvényben

– A földgázellátás műszaki biztonsági színvonalának növelése érdekében rekonstrukciós munkálatokat végzünk. Ennek keretében a Zrínyi Miklós utca jelentős szakaszán gázelosztóvezeték-cserét hajtunk végre. Július 16-tól a Csengery utca és a Széchenyi tér közötti szakaszon folynak majd a munkálatok. Azon a részen teljes útlezárás és parkolási tilalom lesz érvényben. A munkavégzés időtartama alatt a földgázszolgáltatás és a lakók közlekedése biztosított lesz – tájékoztatta szerkesztőségünket Kőrösi Gábor szóvivő.