Új rendőrkapitány szolgál Nagykanizsán

facebook megosztás

Új rendőrkapitány szolgál Nagykanizsán. Miután dr. Molnár József ezredest kinevezték a zalaegerszegi kapitányság élére, feladatait korábbi helyettese, Berke László ezredes vette át.

Július elsejétől már a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságot vezeti dr. Molnár József, aki mintegy tizenöt évig dolgozott a kanizsai kapitányság élén. Az itt töltött első éveket a személyi állomány kiépítése és a munkaszervezés határozta meg. – Több alkalommal előfordult, sajnos, a jogszabályváltozások és a korai nyugdíjazás lehetősége miatt, hogy újra kellett építeni a kapitányságot, de közben ugyanúgy elvárták tőlünk a teljesítményt. Azt gondolom, amire büszke vagyok a kapitányság tekintetében, hogy a folyamatos építkezés mellett is egyre jobban tudtuk növelni az eredményességünket, és tavaly már odáig jutottunk, hogy az ország egyik legeredményesebben működő kapitánysága lettünk, a megyei jogú városok közül pedig bent voltunk az első háromban – mutatott rá. Dr. Molnár József azt is fontosnak tartja, hogy a kanizsai kapitányság és az illetékességi területén működő önkormányzatok közt konstruktív, példaértékű kapcsolat alakult ki a jobb közbiztonság érdekében.


Dr. Molnár József és Berke László

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság új, megbízott vezetője Berke László, korábbi vezetőhelyettes lett. – Céljaim és kapitányságunk személyi állományának céljai az eddig elért jó eredmények megőrzése, illetve további sikerek elérése úgy a közlekedésbiztonság, mint a bűnügyi felderítés terén – mondta el kérdésünkre.

Dr. Balogh János országos rendőrfőkapitány július elsejei hatállyal nevezte ki a megyeszékhelyi kapitányság élére dr. Molnár Józsefet, aki az ünnepélyes állomásgyűlésen már meg is kapta kinevezési okmányát.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.