Balesetek a zalai utakon

facebook megosztás

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy súlyos, két könnyű és tíz anyagi kárral végződő közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés.

Keszthely külterületén, a 75-ös főúton közlekedett egy férfi 2018. augusztus 14-én 10 óra 15 perckor Suzuki típusú személyautóval Alsópáhok felé, amikor balra kanyarodása során nem biztosított elsőbbséget a Hévíz felől érkező Chevrolet típusú személyautónak és összeütköztek. A balesetben egy személy könnyű sérülést szenvedett.

Egy férfi közlekedett Opel Combo típusú tehergépkocsival 12 óra körül Lentiben a Máhomfai úton, amikor balra kanyarodása során eddig tisztázatlan körülmények között későn észlelt egy kerékpárt toló kislányt és nekiütközött a bicikli első kerekének. A balesetben a kerékpáros súlyos sérülést szenvedett.

Renault típusú személyautóval közlekedett egy nő 16 óra 15 perc körül Karmacs irányába, amikor elveszítette uralmát a jármű felett és összeütközött a vele szemben szabályosan közlekedő Opel típusú gépjárművel, amiben négy utas is tartózkodott. A balesetben öt személy könnyű sérüléseket szenvedett.

A zalai járőrök egy személyt fogtak el, akit bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A szolgálatban lévő állomány két főt állított elő, egyet bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

Az alkoholszonda egy esetben jelzett pozitív értéket az ellenőrzés alá vont járművezetőknél Zala megyében - közölte honlapján a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.