Életveszélyes sérülést szenvedett egy biciklis Lentinél

facebook megosztás

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén vasárnap egy könnyű és egy súlyos sérüléssel, valamint két anyagi kárral végződő közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés.

Egy 69 éves nő Szlovénia felől Tornyiszentmiklós irányába közlekedett személyautójával 2018. augusztus 19-én 15 óra 40 perckor, amikor – eddig ismeretlen körülmények között – egy kanyarban lesodródott az útról és a jármű egy kukoricatáblában a tetejére borulva állt meg. A balesetben a gépkocsi vezetője – az elsődleges információk alapján – nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett.

Egy 46 éves férfi 20 óra 20 perckor Lenti felől – a kiépített kerékpárút helyett a közúton – láthatósági mellény és világítás nélkül kerékpározott Lentikápolna irányába, amikor egy személyautó hátulról nekiütközött. A balesetben a biciklis – az elsődleges információk szerint – súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett.

A szolgálatot ellátó állomány öt személyt fogott el, közülük hármat bűncselekmény elkövetésén értek tetten, kettőt pedig az ellenük kiadott körözés alapján. A zalai járőrök öt főt állítottak elő, egyet bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést öt esetben foganatosítottak. Az alkoholszonda egy esetben jelzett pozitív értéket az ellenőrzés alá vont járművezetőknél Zala megyében.

 

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.