Futsalosok kerestetnek – A város klubja nyílt edzésre, próbajátékra várja az érdeklődőket

facebook megosztás

Tiéd a pálya! A futsal népszerűsítése érdekében, több alkalommal is várja nyílt edzésre, próbajátékra az érdeklődő, leendő csapattagokat a Nagykanizsai Futsal Club.

A csapat tavalyi kerete némileg átalakult, több játékos is távozott. Költözés miatt is fogyott a létszám, de van olyan futsalos, aki az NB III-ban, nagypályán folytatja.- Bízunk benne, hogy tudunk még olyan edzést összehozni, ahol be tudjuk vonzani azokat az embereket, akik még nem nagyon voltak a futsal környékén. De mivel itt is elég nagy élete van a kispályás labdarúgásnak, nagyon sok olyan játékos van, aki meg is mutathatná, mi az, amit tud a futsalban. Persze teljesen más a futsal, mint a kispálya, de nagyon jó alapot ad a kispályás labdarúgás ennek a sportnak – mondta Bagó Gábor, a Nagykanizsai Futsal Club edzője.

Csütörtökön kora este is gyülekeztek a játékosok az Olajbányász stadionnál, egyelőre a keret tagjai érkeztek az edzésre, és ők is izgatottan várják már új társaikat. - Aki szereti a technikás focit, többet van nála a labda, sokkal intenzívebb. Két-három perc alatt bőven el lehet fáradni, mozgalmasabb az egész játék, mint a kispályás foci. Áll az óra is, mikor kint van a labda, szóval, sokkal izgalmasabb szerintem – fogalmazott Budai Lajos.

A sportág iránt érdeklődők minden további információhoz hozzájuthatnak a Nagykanizsai Futsal Club internetes felületein.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.