Nyári karate edzőtábor Balatonfenyvesen

Idén is Balatonfenyvesen tartották éves nyári edzőtáborukat a Kime Shotokan Karate Egyesület tagjai valamint a hozzájuk csatlakozó egerszegi, illetve német egyesület.

A táborban részt vevő klubbok a Seigi-Do Karate Egyesület Zalaegerszeg, a Kime Shotokan Karate Egyesület Nagykanizsa és a Yama Karate Do Németország voltak.

A tábor fekete öves karate mesterei: Sensei Feszt Norbert 5. Dan, Sensei Takács Krisztián 4. Dan, Sensei Christian Push 3. Dan, Senpai Fesztné Nagy Zita 2. Dan, Senpai Horváth Filip 1. Dan

– Idén is Balatonfenyvesen tartottuk éves nyári edzőtáborunkat augusztus második hetében a Baranya Megyei Ifjúsági Táborban. Napi két edzés, közötte fürdőzés, hajózás, sok nevetés jellemezte a tábor hangulatát és komoly barátságok alakultak ki. A nagy meleg ismét becsalogatta a karatékákat a Balaton vízébe, így edzéseinknek nagy nézőközönsége alakult ki. A vízi edzések megterhelőbbek, mint a normál tornatermi oktatások, a víz ellenállása a  hőmérséklet és az extrém körülmények miatt - számolt be lapunknak Sensei Feszt Norbert 5. Dan, elnök. Aki még hozzátette:  a kitartó csapatból a tábor végén 10 fő tett sikeres kyu övvizsgát.