Szépszámú közönségben bíznak

A labdarúgó NB III Nyugati csoportjának 2. fordulójában az FC Nagykanizsa bemutatkozik hazai környezetben, hiszen szombaton 17 órától az Olajbányász-stadionban a Ménfőcsanak ESK együttesét fogadja a kanizsai legénység.


Vlasics Dánielék együtt ünnepelnének ismét a szurkolókkal

Fotó: Polgár László

A kanizsaiak az első fordulóban éppen a megyei rangadó keretében az Andráshidát győzték le 1-0-ra, vagyis jól sikerül számukra a rajt. A találkozó ezúttal is kínál érdekességet, hiszen tulajdonképpen az előző szezon zalai bajnoka a Győr-Moson-Sopron megye legjobbját fogadja, így a nagykanizsaiak a júniusi Nagyatád elleni „valódi” osztályozót követően most elméletben ismét egy legjobbal csaphat össze... Persze, ez csak játék a szavakkal, gyakorlatban egy harmadik vonalbeli találkozó következik.

- Méghozzá egy értékmérő mérkőzés következhet, hiszen az első forduló három pontja akkor érhet igazán sokat, ha ezúttal is sikerülni begyűjteni valamennyit – mondta el Barna László, az FCN vezetőedzője. - Úgy mond, jót tenne a lelkeknek, no meg hosszútávon, ugyanakkor elmondtam a játékosoknak, óva intek bárkit is a túlzott elbizakodottságtól, nem lesz a csanakiak elleni összecsapás egyszerű feladat. A Pápa ellen gól nélküli döntetlennel rajtoltak és az elmúlt idényhez képest a keretük is jelentősen átalakult. A keretünkkel kapcsolatosan annyit, hogy Gerencsér Attilára vállsérülése miatt biztosan nem számíthatok, ugyanakkor akiket pályára küldök, ők biztosan a legjobb teljesítményüket nyújtják és mindent elkövetnek azért, hogy az újabb győzelmet begyűjtsék. Ehhez mindenképpen számítanánk szurkolóink segítségére, reményeink szerint az NB III-as hazai debütáló bajnoki összecsapásunkra sokan látogatnak majd ki.