Veretlen érkezik Kanizsára

facebook megosztás

Az FC Nagykanizsa szombaton 17 órától a labdarúgó NB III-ban első hazai győzelmének megszerzésére készül, a negyedik helyen álló kanizsaiak a hatodik Dunaharaszti MTK-t fogadják az Olajbányász-stadionban.


Pál Dávidra (8) és csapattársaira ezúttal is komoly feladat vár a labdarúgó NB III-ban hazai pályán, ellenfelük, a Dunaharaszti még veretlen az idényben

Fotó: Gergely Szilárd

A Kanizsa az elmúlt fordulóban a III. Kerületi TVE otthonában aratott nagy győzelmet, hiszen Barna László tanítványai 5-0-ra győztek a fővárosban. Itt van azonban máris az újabb erőpróba, melynek keretében a még veretlen Dunaharasztival mérkőznek.

- Úgy érzem, a III. Kerületi TVE elleni idegenbeli siker a lelkeknek különösen jót tett a csapaton belül, hiszen a második fordulóban a Ménfőcsanak ellen itthon elszenvedett vereség után valahogy ki kellett köszörülnünk a csorbát – mondta el Barna László, az FC Nagykanizsa vezetőedzője. - A Dunaharasztitól ellen is nehéz meccs következik, mondhatom, hogy az idény második rangadója vár ránk, hiszen a harasztiak még veretlenek a szezonban. Maximális koncentrációra lesz szükségesünk, hogy hazai pályán az évad első sikerét megszerezhessük. Bízom a srácokban, akik a múlt héten is bizonyították, lehet rájuk számítani, ők pedig minden bizonnyal ezúttal is számíthatnak szépszámú és lelkes szurkolóikra.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.