Zala megyében két termálfürdő is eladó

facebook megosztás

Mindkettő saját termálkúttal rendelkezik és kemping is tartozik hozzájuk, de csak az egyik üzemel. Az áruk jelenleg 550 millió és 450 millió forint.


Fotó: Castrum Wellness Panzió & Termálfürdő Zalakaros-Galambok

Néhány éve az ingatlankereső oldalakon még rengeteg eladósorba került termálhotelt, valamint termálfürdőt, termálstrandot is találhattunk. Ezekből jó néhány már gazdára talált, elég csak a dunaújvárosi élményfürdőre gondolni, amit végül az önkormányzat vásárolt meg a pénze után futó banktól. A legnagyobb ingatlankereső portálon azért még akadnak eladó termálfürdők, Zala megyében mindjárt kettő is. Közös bennük, hogy mindkét fürdő egy-egy kistelepülésen található, és mindkettőhöz kemping is kapcsolódik - írta a Termál Online.

Az egyik a Zalaegerszegtől 25 kilométerre lévő pusztaszentlászlói Aqua Barbara Termálfürdő, ami utoljára a 2015-ös szezonban volt nyitva. A sportmedencével, élménymedencével, ülőmedencékkel, gyerekmedencével rendelkező fürdőhöz egy 60 lakókocsi-beállós kemping is tartozik. Eredetileg 660 millió forintért hirdették meg, de egy ideje már 550 millió forintos irányáron kínálják a nyugodt, szép környezetben fekvő termálfürdőt.

A másik fürdő a jelenleg is üzemelő, Zalakarossal szomszédos Galambokon lévő létesítmény, ami elsősorban kemping, amihez fürdő és panzió is tartozik. A pusztaszentlászlóinál kisebb, fedett fürdőben 34 és egy 36 Celsius-fokos – élményelemekkel felszerelt – termálmedencék találhatók, és van egy hűvösebb vizű, 26 Celsius-fokos úszómedence is. A galamboki fürdő-panzió-kemping irányára 450 millió forint.

Az eredeti cikkért kattintson »

Forrás: termalonline. hu

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.