Egy fiatal lány combját és fenekét simogatta egy egerszegi buszon a 67 éves román férfi

facebook megosztás

Egy ittas, 67 éves román férfi zaklatott egy fiatal lányt idén tavasszal egy zalaegerszegi buszon: combját és fenekét simogatta, majd szexuális szolgáltatást is vásárolt volna tőle. Utóbb a lány barátja kérdőre vonta, akit erre halálosan megfenyegetett. Ráfizetett a román, mert nemsokára elfogták, és a megyeszékhely ügyészei cseppet sem voltak elnézőek: szeméremsértéssel és zaklatással is megvádolták a nyugdíjas-korú férfit. A részletekről dr. Pirger Csaba, a Zala Megyei Főügyészség sajtószóvivője tájékoztatta hírportálunk olvasóit.

Egy korábban már büntetett, 67 éves román állampolgár 2018. április 26. napjának délutánján, ittas állapotban szállt fel a vorhotai buszmegállóban a zalaegerszegi Erzsébet hegyről a városközpontba közlekedő, 24-es számú helyi buszjáratra, majd leült egy lány mellé – sorolta a történteket dr. Pirger Csaba. – Ezt követően szexuális ajánlatot tett neki, de a lány ezt elutasította. A férfi azonban ezt nem akarta tudomásul venni, és simogatni kezdte a fiatal hölgy bal combját és fenekét, de a lány ellökte a kezét, majd felszólította, hogy hagyja békén.

– A férfi azonban továbbra is inzultálta, és azt mondta, hogy feküdjön le vele pénzért. Az egyik megállóban felszállt a buszra a lány barátja is, aki hallva a történteket, a férfit kérdőre vonta a magatartása miatt. A zaklató erre felállt a helyéről, és azt mondta, hogy: „Itt van a kés a zsebemben, mindjárt beléd állítom, két perc alatt kifilézlek!” Sőt, a leszállást követően még kiabálva követte is a fiatalokat. Mindezek miatt a Zalaegerszegi Járási és Nyomozó Ügyészség szeméremsértés és zaklatás vétségei miatt emelt vádat a román állampolgár ellen a Zalaegerszegi Járásbíróságon – mondta végül a sajtószóvivő.

Papp Attila

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.