Erdő és ember

facebook megosztás

Maros Sándor zsűrielnök az eddigi szokásoknak megfelelően előre kiválogatta azokat a pályamunkákat, amelyek akár dobogósak lehetnek, vagy kiállításra érdemesek. Az Erdő és ember témakörben meghirdetett pályázatra jóval kevesebb fotó érkezett, a beküldött 500 képből 86 került az erdőmérnökökből, fotósokból álló zsűri elé.

– Nem érkezett annyi fotó, mint a korábbi pályázatokra. Hogy ennek mi az oka, azt megpróbáljuk megfejteni közösen. Én úgy gondolom, nem igazán sikerült belegondolni a pályázóknak abba, hogy mit jelent az: erdő és ember - mondta el a Zalaerdő Zrt. PR ügyintézője, a pályázat szervezője, Steyer Edina.


Munkában a zsűri

A zsűriben részt vevő fotósok és az erdészek, erdőmérnökök véleménye néhány helyen ütközött, hiszen másként látják magát az erdőt és az aktuális témát is.

– Ami tanácsot tudnék adni a pályázóknak, az az, hogy a kompozícióra figyeljenek, bár ez sokat javult az utóbbi pályázatok során. De még jobban figyeljenek az expozícióra, tehát a fényekre - hangsúlyozta Maros Sándor, a zsűri elnöke. A beérkezett pályamunkákból hamarosan kiállítás nyílik, megörökítve az Erdő és ember kapcsolatát.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.