Helyzetek garmadája

facebook megosztás

Nagykanizsa Futsal Club (6.) – Újpesti TE (11.) 4-4 (3-2)

NB II Nyugati csoport férfi futsal-mérkőzés, 3. forduló. Nagykanizsa, Zsigmondy-csarnok, 250 néző. Vezette: Hartung (Szabó P., Domokos). G.: Nagy T. (9., 21.), Novák (12.), Pergel D. (15.), illetve Cseh (11., 27.), Moskovits (13.), Boros D. (23.)

Nagykanizsa: Szakmeiszter Á. - Koronczai, Pergel D., Nagy T. Csere: Szőke R. (kapus), Horváth E., Szalai D., Novák, Budai L., Szakmeiszter J. Edző: Bagó Gábor.


Nagy Tamás (jobbról) kétszer volt eredményes az újpestiek ellen

Fotó: Gergely Szilárd

A kanizsaiak és ellenfelük is taktikusan kezdték a találkozót, úgy tűnt, ezen a meccsen nem fognak potyogni a gólok. Aztán az első játékrész felénél szinte a gólra gól szituáció állt elő, ráadásul valamennyi alkalommal a hazaiak kerültek előnybe. A második félidő elején aztán a nagykanizsaiak gyorsan kétgólosra tudták növelni fórjukat, majd le is zárhatták volna a mérkőzést, ugyanakkor kihagyták a kínálkozó lehetőségeiket. S hogy a futsal időnként a jégkorongra hajazik, azt jelzi az is, hogy a kétgólos előny nyomban el is olvadhat - az újpestiek hamarosan vissza is jöttek a meccsbe. 4-4 után a vendéglátók igyekeztek a maguk javára fordítani a meccs állását, eközben persze időnként a lila-fehérek is meglódultak, majd az utolsó pillanatokban Bagó Gábor legénysége vihette volna döntésre a dolgot. Nem tette, ezzel döntetetlennel zárult az összecsapás.

- Nagyon sok helyzetet hagytunk ki, vagy lőttünk kapufát végül a kecsegtető lehetőségeinkből - értékelt a kanizsaiak trénere, Bagó Gábor. - Tényleg azon dolgozunk, hogy ezeket minél eredményesebben használjuk ki a következő mérkőzéseinken.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.