A másodikban fordítottak

facebook megosztás

Mol Vidi FC II – FC Nagykanizsa 1-3 (1-0)

NB III Nyugati csoport labdarúgó-mérkőzés, 12. forduló. Székesfehérvár, 100 néző. Vezette: Sipos K. (Garai, Perák). G.: G.: Kristán (43.), illetve Vittman (72.), Kondor (81.), Péntek (92.). Kiállítva: Horváth Bálint (51.; Vidi II)

Nagykanizsa: Borsi – Horváth D., Pál D., Major, Csáki, Horváth Balázs - Vlasics (Kondor, 74.), Gerencsér A. (Péntek, 62.), Béli M. (Kretz, 83.), Hetesi - Vittman. Vezetőedző: Barna László.


Kondor Kristóf (kék szerelésben) korábbi csapata ellen talált be Fehérváron

Fotó: Gergely Szilárd

Utóbbi öt meccse alapján valamivel jobb formának örvendett a Vidi II, bár a vasárnapi meccs előtti fordulóban a kanizsaiak már szereztek újra pontot a Komárom ellen hazai környezetben, a győzelemre viszont már öt meccse vártak Barna László jól kezdő tanítványai. A fehérvári találkozó első félidejében nagyjából egyenlő erő küzdelme zajlott, a hazaiak azzal nyújtottak többet, hogy a vezetést is megszerezték a félidő hajrájában. A második játékrészre egy más felfogású Kanizsa jött ki, ami nem is ízlett a vendéglátóknak: Horváth Bálintot ki is állította a játékvezető. Onnantól a nagykanizsaiak még inkább igyekeztek átvenni az irányítást, és a 72. percben sikerült is egyenlíteniük Vittman Ádám révén. S hogy milyen a futballsors, az FCN legénységének a vezetést az a Kondor Kristóf szerezte meg, aki az elmúlt években a fehérváriak színeiben szerepelt, az i-re a pontot pedig Péntek Adrián tette fel, aki a mérkőzés utolsó pillanataiban talált be, ezzel beállítva a 3-1-e nagykanizsai sikert hozó végeredményt.

- Küzdelmes mérkőzésen arattunk véleményem szerint megérdemelt győzelmet – fogalmazott a fehérvári meccs után a kanizsai tréner Barna László. - A találkozó fordulópontjából jobban jöttünk ki és gratulálok a srácoknak az elért sikerhez.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.