Elkezdődött az Idősek Hete a Nagykanizsai Egyesített Szociális Intézménynél

A zeneiskola növendékeinek műsorával kezdődött az Idősek Hete. A már 25 éves múlttal rendelkező programsorozatot az idősek és segítők is minden évben nagyon várják. – Az idősek nagyon várják mindig ezt a rendezvényt, egy héten keresztül szórakozhatnak, kijöhetnek a hétköznapok megszokott mókuskerekéből, s a végére egy kicsit elfáradnak, de ez egy kellemes fáradtság.  De azt mondhatom, hogy nem csak idősek, hanem a segítőink, a háttérmunkánkban résztvevők és a szponzoraink is várják ezt - nyilatkozta Török Gáborné ellátásvezető.


A megnyitón Dénes Sándor egy csokor virággal köszöntötte fel a klub egyik tagját 80. születésnapja alkalmából.

A megnyitón a polgármester felköszöntötte a klub egyik tagját 80. születésnapja alkalmából. Dénes Sándor szerint fontos, hogy megfelelő programokkal szórakoztassák a szépkorúakat az Idősek Hetén, hiszen ők évtizedekig szolgálták Nagykanizsa közösségét. – Ilyenkor felidézzük a régi emlékeket, beszélgetünk, köszöntjük őket, hiszen azokról az idős emberekről emlékezünk és szólunk ilyenkor, akik Nagykanizsán az életük aktív idejét töltötték el. S dolgoztak, küzdöttek ezért a városért - mondta el Dénes Sándor polgármester.

A programok holnap a Zrínyi utcai klubban folytatódnak, ahol az egészség és a szépség jegyében lesznek előadások és különböző bemutatók.