Érződött a meccshiány

facebook megosztás

Mosonmagyaróvári TE 1904 (5.) - Ziccer NLSE (7.) 3-1 (2-0)

NB II Nyugati csoport női labdarúgó-mérkőzés, 6. forduló. Mosonmagyaróvár, 50 néző. Vezette: Busi (Pintér B., Kenyeri.). G.: Kardos E. (25., 57.), Adrigán (28.), illetve Szollár (60.).

Ziccer: Balassa Sz. - Kondor (Bécsi, 55.), Bársony, Boros G. (Molnár R., 79.), Halász, Farkas Cs., Szollár, Szabó Zs., Latin, Bogdán, Kozma E. Edző: Benedek József.


Benedek József edző továbbra is töretlenül hisz női focista tanítványaiban

Hosszú pihenő után ismét pályán volt a Ziccer női focicsapata, Mosonmagyaróváron az NB II egyik újonca ellen mérkőzhettek, a pontszerzés reményében Benedek József tanítványai. A hazai jól szervezett együttes volt, mely gyors csatáraival rendre problémát is okozott a kanizsai védelemnek. A 25. percben jártak túl a vendéglátók először a kanizsaiak eszén, majd néhány perccel később már 2-0-ra vezettek a hazaiak. A második félidőt jobban kezdte a Ziccer, az 57. percben aztán egy újabb védelmi hibát kihasználva az óváriak már hárommal mentek. Ezúttal viszont a nagykanizsaiaknak sikerült már szépíteniük, Szollár Bernadett volt eredményes Boros Gréta szöglete után. A találkozó hátralévő részében voltak ugyan még a vendégeknek lehetőségei, de azok kimaradtak, mellyel együtt a pontszerzés sem valósulhatott meg.

- Összegezvén azt mondhatom, hogy utólag visszagondolva mégsem tett számunkra jót a hosszú játék nélküli szünet – mondta el Benedek József, a nagykanizsaiak edzője. - Egy otthonában is a kontrákra építő csapattól kaptunk ki pontatlanságunknak, figyelmetlenségünknek köszönhetően.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.