Kamionba futott egy kisteherautó az M70-es autóúton

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletének tájékoztatása szerint tegnap két műszaki mentéshez és egy tűzesethez kellet vonulniuk a tűzoltóknak.

Felborult egy kisteherautó a 75-ös főút Alsópáhok és Sármellék közötti szakaszán. A balesethez a keszthelyi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították, majd kerekeire állították a járművet. A baleset során senki nem sérült meg. A műszaki mentési munkálatok ideje alatt az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kellett számítani.

Tíz négyzetméteren összerakott gumiabroncsok és falevelek égetek Lentiben a Kölcsey Ferenc úton. A helyi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal fél órás oltási munkálatok során oltották el a keletkezett tüzet.

Kamionba futott egy kisteherautó az M70-es autóúton, a Nagykanizsa felé vezető oldalon, Tornyiszentmiklós közelében. Egy személyt a mentők kórházba szállítottak a baleset helyszínéről. Az összeroncsolódott kisteherautót a Lentiből érkezett hivatásos tűzoltók áramtalanították. Az érintett útszakaszon, rendőri irányítás mellett, félpályán haladt a műszaki mentés idején a forgalom.