Újoncok ha találkoznak

Ma 14.30 órától a labdarúgó NB III-ban az FC Nagykanizsa legénysége a Sárvár FC vendége lesz, a meccsen a csoport két újonca csaphat össze.

A hazai zöld-fehéreknél néhány hete edzőváltás volt, Kovács Lászlót Bojan Lazics váltotta a kispadon, azóta a vasiak megverték az akkor még veretlen Puskás II-t, majd a Pápa otthonából hoztak el egy pontot.

- Ellenfelünk is újonc, csak éppen fordított helyzetben van, mint mi, hiszen az utóbbi két meccsén bravúrosan négy pont szerzett – mondta el Barna László, az FC Nagykanizsa vezetőedzője. - Nekünk egy gödörből kell kijönnünk, ez tény, és maradjunk annyiban ez is csak egy csata lesz a háborúból, de sikerünkkel egy fontos lépés lenne afelé, hogy a kitűzött céljainkhoz közelíthessünk. Nehéz találkozó elé nézünk persze, az új trénerük, Bojan Lazics habitusából kiindulva igencsak agresszív ellenlábassal mérkőzhetünk majd az újabb pontokért hazai környezetben. Sérültjeink vannak, hiszen Kondor Kristóf, Lőrincz Bence, Szabó Ábel és Vittman Ádám is azzal küszködik, de Péntek Adriánnak sem volt teljesen rendben a lába. Mindezektől függetlenül egy percre sem adjuk fel, tudjuk, hogy képesek vagyunk jól és eredményesen futballozni.