A táncosok és a kötélugrók is remekeltek

facebook megosztás

A Szan-Dia FSC kötélugrói a Pécsen megrendezett magyar bajnokságon, táncosai pedig egy nagyszabású fesztiválon vettek részt a vajdasági Újvidéken.

Taroltak a szan-diások. A kötélugró szekció a Pécsen megrendezett DD-duplaköteles csapat és egyköteles egyéni magyar bajnokságon vett részt a napokban, a megmérettetés egyben a jövő évi Európa- és világbajnokság válogatójának első állomása volt.


Fotó: Szan-Dia FSC

A Szan-Dia egy serdülő és két ifjúsági csapattal képviseltette magát, a 14 éves Ágoston Barbara pedig a felnőtt női mezőnyben próbált szerencsét. A junior korosztályú kötélugró végül összetettben a 11. lett. A csapatversenyben a kanizsaiak három arany-, három ezüst- és hárombronzérmet hoztak haza.

A táncosok sem tétlenkedtek novemberben: ők egy Újvidéken megrendezett fesztiválon szerepeltek.


Fotó: Szan-Dia FSC

A rendezvényen Európa, Ázsia és Dél-Afrika csaknem 4000 táncosa találkozott. A Szan-Dia színeiben 38-an indultak. A gyerek formáció aranyat szerzett, a juniorok pedig nagyon magas pontszámmal a harmadik helyen zártak. A szóló és duó fellépők szintén szép eredményekkel öregbítették a kanizsai klub hírnevét. A szan-diásokkal legközelebb december 22-én, a 26. Fitness Fesztivál és Gálán találkozhat a kanizsai közönség.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.