Alapítványi bált tartottak a Miklósfai Általános Iskolában

facebook megosztás

Az alapítványi batyus bált minden évben megrendezik, az összejövetelen a tanárok, a szülők és az intézmény támogatói vesznek részt. – Van lehetőség beszélgetni, táncolni, jól érezni magunkat, nem elfeledve azt, hogy ilyenkor mindig egy jó ügyet szolgálunk, hiszen a bál bevétele az iskola kasszájába kerül - mondta Dénes Sándor, Nagykanizsa polgármestere.

Köszöntőjében Cseresnyés Péter az intézmény köré szerveződött közösség erejét dicsérte. – A gyerekek érdekében, az itt élő családok gyerekei érdekében rendeznek bált, hogy hozzá tudjanak járulni a nevelésükhöz és oktatásukhoz. Én ezt köszönöm meg, azt a közösségi erőt, ami ebben az iskolában is megvan – hangsúlyozta a politikus.

A belépőjegyekből és a tombolából befolyt összeget mindig más célra ajánlják fel a szervezők. Idén szabadidős és sporteszközöket vásárolnak, valamint a diákok tanulmányi versenyeken való részvételét finanszírozzák, de az alapítvány más célokat is szolgál. – Nagyon fontos iskolánkban az ökoszemlélet, a környezettudatos életmódra nevelés, ezért mindig próbálunk erre is külön bevételi forrásokat találni. Pályázati úton például a Zöld lábnyom tehetségkutató műhely segíti az éves ökomunkánkat. Az alapítvány szintén kiegészíti ezeket a programokat – tette hozzá Sebestyén Nikoletta intézményvezető.

A rendezvényen a miklósfai iskola nyolcadik osztályos tanulói is bemutatkoztak báli táncukkal.

 

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.