Higgadt edzőjük sem értette

facebook megosztás

REAC-SISE (10.) - Nagykanizsa Futsal Club (7.) 5-4 (2-2)

NB II Nyugati csoport futsal-mérkőzés, 12. forduló. Csömör, 50 néző. Vezette: Sipos (Urgyán, Strehó). G.: Kollár Zs. (2., 20., 37.), Elek D. (23., 39.), illetve Szakmeiszter J. (6.), Nagy T. (9.), Horváth E. (23.), Novák (30.)

Nagykanizsa: Szakmeiszter Á. - Horváth E., Nagy T., László D., Szakmeiszter J. Csere: Szőke R. (kapus), Losonczi, Schuller, Szalai D., Novák, Budai L. Edző: Bagó Gábor.

Az első játékrész feléig egyértelműen úgy tűnt, hogy fontos idegenbeli meccsét hozhatja a Kanizsa, s ugyan döntetlen állással vonulhattak pihenőre a csapatok, a vendégek a második húsz percben kétszer is meg tudták szerezni a vezetést. A hazaiak azonban 3-4-után nem csupán egyenlítettek, de a végén a vezetést is megszerezték, ami nem sokkal később a győzelmet is jelentette számukra. Ugyan a bajnokság alapszakaszából jócskán van még hátra, de a dél-zalaiaknak az első hat közé kerülésre szüksége van a pontokra, így az idegenbeliekre talán még hatványozottabban.

- Véleményem szerint sorsdöntő bírói tévedések, rengeteg kihagyott ziccer és a szokásos idegenbeli forma jellemezte mérkőzésünket – kezdte értékelését Bagó Gábor, az NFC edzője. - Úgy vélem, szinte egy teljes bajnokságban nem fújnak ennyi faultot, mint amennyit ezen a meccsen. Ne haragudjon meg senki, hogy ezt mondom, de úgy néz ki, hatásos volt ellenfelünk részéről, hogy félidőben a pályán maradtak és végig tudtak beszélni a játékvezetőkkel, hiszen minden egyes kontakt esetében dobták magukat és a legjobb ütemben egy büntetőt is kaptak, amit nem kommentálnék. Ugyanakkor nem mentem fel a játékosaimat sem, mert ezt a meccset gólokkal kellett volna nyerni és akkor nincs miről beszélni. Háromszor üres kapura sem tudtunk gólt szerezni, illetve a kapu előtti technikai megoldásink kritikán aluliak voltak. Nincs más hátra, hazai pályán ismét javítani akarunk.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.