Makulátlan megyés focihétvége

facebook megosztás

A Kiskanizsa úgy győzött az első osztály küzdelmeiben, hogy a semjénházai focisták szereztek vezetést, rá nem sokkal később jött aztán Piecs László mondhatni szokásos szabadrúgásgólja – a szezonban már az ötödik -, mi több a második játékrészben Póka Ferenc találata már a vezetést jelentette a Sáska számára és ezt az előnyt meg is tartotta a még hátra lévő fél órában. A Miklósfa a második vonalban a forduló előtt még listavezetőt győzte le 2-1-re, a vendéglátó miklósfaiak szintén hátrányból fordítottak. A harmadik vonalbeli kanizsai csapatok sem szerettek volna lemaradni eredményességben és a Bagola 7-1-gyel küldte haza a Zalakarost, a Palini FC pedig a kör előtt még szintén második Molnári SE-t győzte le – 2-1-re...


Ha a Kiskanizsa játékosa, Piecs László állhat a szabadrúgás mögé, kezdhetnek aggódni az ellenfelek

Fotó: Polgár László

Megyei I. osztály, 12. forduló: Semjénháza SE (2.) - Horváth-Méh Kiskanizsai Sáskák SE (12.) 1-2. G.: Pápai M. (35.), illetve Piecs L. (36.), Póka (63.)

Megyei II. osztály, Déli csoport, 12. forduló: Miklósfa SE (5.) - Letenye SE (2.) 2-1. G.: Kálovics Á. (13. - 11-esből), Németh T. (85.), illetve Turi D. (9.)

Megyei III. osztály, Déli csoport, 12. forduló: Kanizsa Autófólia-Bagola VSE (8.) - Zalakaros (9.) 7-1. G.: Rácz K. (9.), Baranyás (13.), Kalamász G. (53.), Kisharmadás K. (59.), Takács P. (63.), Pókec (80.), Mohácsi (85.), illetve Török T. (26.). Molnári SE (3.) - Palini FC (4.) 1-2. G.: Szalai J. (46.), illetve Zsohár (25.), Balogh M. (61. - 11-esből)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.