Mentek előre, három pont lett belőle

facebook megosztás

FC Nagykanizsa (8.) – BKV Előre SC (11.) 2-0 (1-0)

NB III Nyugati csoport labdarúgó-mérkőzés, 15. forduló. Nagykanizsa, 250 néző. Vezette: Görög (Illés, Makkosné). G.: Vittman (16.), Hetesi (92.)

Nagykanizsa: Borsi – Pál D., Major, Gerencsér, Horvárth B. - Kretz, Béli M. - Péntek (Horváth D., 74.), Kondor (Lőrincz, 86.), Kovács Gy. (Hetesi, 74.) - Vittman. Vezetőedző: Barna László.

Ha minden a jobb forgatókönyv szerint alakul, akkor Péntek Adrián révén már az első percben vezetnek az első percben a hazaiak, így azonban várhattak az első negyedóra végéig a nézők is, amikor megszületett a vezető találat Vittman Ádám révén. A Kanizsa védő négyese az ősz során a a mostani meccsen látott formációban nem sokszor állt fel az ősz folyamán, így az az alakzat is vizsgázott, a támadó szekcióban pedig Kondor Kristóf ismét a kezdőben kapott helyet, ezzel próbálván meg a vendéglátók még több zavart okozni a közlekedésiek sorai között. Az első félidővégén kissé idegesebb hangulatúvá vált a találkozó, majd a második játékrész erején a Kanizsa határozottabb játékot igyekezett ismét nyújtani. Ahogy azonban nem érkezett a második találatuk, egyre inkább magukra húzták Csepregi Tamásékat, de hogy biztossá tegyék Kretz Bálinték a sikert, Hetesi Patrik góljával zárták le a mérkőzést, mellyel a hazaiak jelen helyzetükben roppant fontos három pontot szereztek.

- Ha előbb jön a második találatunk, ezt a meccset előbb is lezárhattuk volna – mondta el Barna László vezetőedző a találkozót követően. - Több komoly lehetőségünk volt, azt hiszem, ez mindent elmond a mérkőzés összképéről.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.