Nem csak a játék volt főszereplő

facebook megosztás

FC Nagykanizsa (8.) – Érdi VSE (2.) 0-1 (0-0)

NB III Nyugati csoport labdarúgó-mérkőzés, 13. forduló. Nagykanizsa, 420 néző. Vezette: Derdák M. (Bognár L., Nagy V.). G.: Koós G. (89.)

Nagykanizsa: Borsi – Horváth D., Pál D., Major, Csáki, Horváth B. - Béli M., Vlasics (Gerencsér, 21.), Hetesi (Kretz, 77.), Kondor (Péntek, 56.) – Vittman. Vezetőedző: Barna László.


Beállása után Péntek Adriánra (18), az FC Nagykanizsa támadójára Bozsoki Imre, az egykori kanizsai játékos igencsak vigyázott

Fotó: Gergely Szilárd

Alighogy elkezdődött a találkozó, egy sajnálatos sérülés árnyékolta be a történéseket, hiszen Melczer Vilmos úgy küzdött meg a labdáért Vlasics Dániellel, hogy annak súlyosan sérült – rögtönzött diagnózis szerint - a térde. A játék majd' húsz percig állt, s miután a kanizsai labdarúgót mentő szállította el, a csapatok ismét egymásnak feszülhettek. Mi több, ha a nagykanizsaiaknak több szerencséje van, Hetesi Patrik próbálkozása után előnyel mehetnek a szünetre.

A második félidőben is próbálkozott a hazai gárda, de ahogy telt az idő, a mérkőzés egyre inkább döntetlen-szagúnak tűnt, a végén pedig az érdiek megugrása után egy bal oldali begurításra érkezett Koós Gábor és a rövidbe továbbította a labdát, mellyel az Érdi VSE szerezte meg a győzelmet.

- Sajnálom, hogy a súlyos sérülésből fakadóan ilyen meccs kerekedett a mérkőzésből – mondta el a meccset követően Barna László, az FC Nagykanizsa trénere. - Vlasics Dani az egyik legjobb játékosunk és úgy tűnik, hosszú időre akár ki is dőlhet a közös munkából. Sokat tettünk bele ebbe a meccsbe, ugyanakkor sajnos ezért pontot, pontokat nem adnak.

A találkozó után az öltözőfolyosón tumultuózus jeleneteknek lehettünk szem- és fültanúi, a nagykanizsai vezetőedzőnél erről is érdeklődhettünk, aki roppant készségesen el is mondta azt, ami részéről igazán lényeges tényező.

- Nézze, normális hangnemben közölve azt helyén valónak éreztem volna, ha az érdiek legalább elnézést kérnek az első félidőben történtekért, a helyzet azonban olyan fordulatot vett a folyosón, hogy még ők kérték ki maguknak azt, amit szóvá tettem.

Ezt követően alakultak úgy a történések, hogy a biztonságiaknak a vendégeket az öltözőbe kellett terelniük, illetve a játékvezetők számára - a kisebb térben kialakult szópárbaj közepette - a szobájuk felé vezető utat biztosították.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.