Szigeti pontokért

facebook megosztás

A bajnokságban nyolcadik helyen álló FC Nagykanizsa a múlt hétvégi, Érd elleni – szerfölött kellemetlen emlékű - hazai NB III-as labdarúgó meccse után vasárnap idegenbe látogat, ráadásul már másodszor viszi útja Csepelre, hiszen a Csepel FC vendégei lesznek Barna László tanítványai. A csepeli meccs 13.30 órakor kezdődik.


Barna László, az FC Nagykanizsa vezetőedzője vasárnap a tizennegyedik helyezett Csepel ellen vezényli tanítványait

Fotó: Polgár László

Az érdiek elleni 1-0-ra elveszített kanizsai mérkőzésen az FCN középpályása Vlasics Dániel súlyosan megsérült, mint beszámoltunk róla, térdét pénteken meg is műtötték Siófokon.

- A 13. forduló meccsének kezdő pillanataiban történtek rányomták bélyegüket akkori teljesítményükre, szeretnénk, ha szurkolóink elfogadnák, Dani sérülése után már egészen más mentális állapotban futballozhattunk sajnos. Ne hatásvadász magyarázatnak, illetve fogásnak tűnjön, de ezúttal valahol középpályásunk mihamarabbi felépüléséért is játszunk vasárnap, s jó lenne, ha mindez ponttal, pontokkal is társulna. Amúgy terveink szerint Csepelről hazafelé menet meglátogatnánk sérült labdarúgónkat, bízom abban, hogy kellemes híreket vihetünk neki játékunkról.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.