122 doboznyi szeretet

A városi jótékonysági kezdeményezést – ahogy arról már be is számoltunk – idén elsők között támogatta a Fenegyerekek szurkolói csoport. Majd az ultrák mellé állt az egész kanizsai futballcsalád, ennek köszönhetően 122 darab játékokkal, könyvekkel és ruhákkal megtöltött doboz gyűlt össze az Olajbányász-stadion öltözőjében.

Az FC Nagykanizsa elnöke, Kovács Tamás az ajándékok mellett még további 200 ezer forintot ajánlott fel, amellyel a református gyülekezet és a Farkas Ferenc Zene- és Aranymetszés Alapfokú Művészeti Iskola közös kezdeményezését, a Gyerekek a gyerekekért címet kapó jótékonysági koncertet támogatta, amelynek célja szintén rászoruló gyermekek, illetve azok családjainak megsegítése. Az adományokat - a mindkét kezdeményezés elindításában fontos szerepet vállaló – Hella Ferenc református lelkipásztor vette át.

A Csodapontokon még december 14-ig várják a segíteni szándékozók felajánlásait. Az Egy doboznyi szeretet akció keretében tavaly 4303 szeretetdoboz gyűlt össze Nagykanizsán.