140 gyermek karácsonyát teszi szebbé a Gyermekek a gyermekekért jótékonysági koncert

facebook megosztás

140 csomagot pakoltak autóba a szervezők. Ezeket a Gyermekek a gyermekekért elnevezésű jótékonysági koncert bevételéből vásárolták, de további felajánlások is érkeztek az akcióhoz. Az adományozás a református közösség és a Farkas Ferenc-zeneiskola jó kapcsolatának köszönhetően jön létre évről évre. – Ötödik alkalommal került megrendezésre a jótékonysági koncert, „Gyermekek a gyermekekért” címmel. Gyerekek szerepeltek ezen a koncerten, és gyerekeknek, valamint családjaiknak szeretnénk kedveskedni egy kis csomaggal - említette Baráth Adrien FFZAMI intézményvezető-helyettese.

A jótékonysági koncert bevétele több mint 165 ezer forint volt. A nemes kezdeményezésnek további két fő támogatója is volt. Az FC Nagykanizsa vezetősége és Péntek Attila felajánlása lehetővé tette, hogy idén 140 darab, tartós élelmiszerekből és édességekből álló csomagot állíthattak össze a szervezők. – Nagykanizsai óvodákba kerülnek a csomagok, de természetesen lesz néhány olyan csomag is, ami nem a városba, hanem a környéken élő rászorultakhoz kerül. Örvendetes dolog, hogy a Gyermekek a gyermekekért jótékonysági koncerten 165.200 forint gyűlt be. Ezen kívül a sportegyesület elnöksége 200 ezer forinttal ajándékozott meg bennünket - tette hozzá Hella Ferenc református lelkipásztor.

A kanizsai és környékbeli intézményekbe már délelőtt kiszállították a 140 csomagot.  Az óvónők segítségével pedig mostanra a családoknál van az egyenként mintegy 3000 forint értékű karácsonyi adomány.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.