A miniszterelnök levélben keresi meg a Fidesz támogatóit

facebook megosztás

Orbán Viktor miniszterelnök január elején levélben keresi meg azokat a Fidesz-támogatókat, akik erre korábban felhatalmazást adtak - közölte a kormánypárt kommunikációs igazgatója az MTI-vel.       

Hidvéghi Balázs a közleményben azt írta: a kormányfő a levélben szót ejt a 2019 tavaszán tartandó európai parlamenti választásról, amelynek tétje nagyobb lesz, mint a korábbi években bármikor.    

Hangsúlyozta, Brüsszel a sorozatos terrortámadásokból mit sem tanulva továbbra is bevándorlókontinenssé akarja tenni Európát, és ezt rá akarja erőltetni a nemzetállamokra. "Mi magyarok ezt nem fogadhatjuk el" - tette hozzá.    

A Fidesz politikusa közölte: az ellenzék már bebizonyította, hogy rájuk nem lehet számítani ebben a küzdelemben, mert ők Brüsszelt képviselik Magyarországon. "Nekünk pedig olyan képviselőkre van szükségünk, akik Magyarországot képviselik Brüsszelben" - írta Hidvéghi Balázs, aki szerint a Fidesz-KDNP jelöltjei a magyar érdekeket mindig megalkuvás nélkül fogják képviselni az Európai Parlamentben.    

A kommunikációs igazgató tudatta azt is, hogy a miniszterelnök levelének címzettjei csatolt csekk segítségével pénzadománnyal járulhatnak hozzá a Fidesz európai parlamenti választási kampányához.

MTI

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.