Az élen maradás a fontos

A kanizsai pólósok tehát a Ferencváros II elleni idegenbeli meccsük után ismét vendégségben lesznek a bajnokság egy másik középmezőnybeli legénységnél – ma 19.30 órától. A csoportjában listavezető dél-zalaiak nem szakítanák meg szériájukat, hiszen a zöld-fehéreknél az elmúlt fordulóban sikerült győzniük.

FTC Telekom II (7.) – Kanizsa VSE (1.) 4-12 (0-3, 2-2, 0-3, 2-4)

OB I B-s férfi vízilabda-mérkőzés, 8. forduló. Budapest, 50 néző. Vezette: Marjay, Debreceni.

Kanizsa: Pelle – Salamon 1, Vadovics, Dobay G. 2, Fodor 1, Mocsári 1, Dobay P. 1. Csere: Leposa (kapus), Knézy 2, Hertzka 3, Francsics, Szilágyi 1, Horváth B., Balli. Edző: Ludányi Kadosa.

A csoportjában listavezető Kanizsa VSE vízilabdázói biztosan kezdtek a Fradi népligeti otthonában, hiszen 4-0-ra elhúztak, majd a találkozó folyamán már 7-2-re is vezettek. A továbbiakban meg sem álltak a vendégek 10-2-ig, s onnan ugyan már a gólváltás jellemezte a meccset, a kanizsaiak biztos sikere egy pillanatig sem forgott veszélyben. A dél-zalaiaknak azért is volt fontos a siker, hiszen az újabb három ponttal az YBL WPC előtt maradtak, így folytatódhat a versenyfutás a tabellát azonos ponttal vezető együttesek között.