Balesetek megyeszerte – Három súlyos sérüléssel végződött

facebook megosztás

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában három súlyos és két könnyű sérüléssel, valamint tíz anyagi kárral végződő közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés.


Fotó: police.hu

Zalaegerszegen, a Kosztolányi úton közlekedett 2018. december 14-én 7 órakor egy férfi személyautóval, amikor a Kosztolányi út és a Berzsenyi út kereszteződésénél a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen elütött egy gyalogost. A balesetben a nő könnyű sérülést szenvedett.  

Nagykanizsán, a Hevesi Sándor utcában a Rózsa utca irányából a Munkás utca felé közlekedett egy férfi 9 órakor Fiat Punto típusú személyautóval, amikor a Hevesi utca és a Liszt Ferenc utca kereszteződésénél figyelmetlensége miatt elütött egy gyalogost. A balesetben a nő súlyos sérülést szenvedett.

Nagykanizsán közlekedett tehergépkocsival egy férfi a Zárda utcában, a Zrínyi utca irányából a Fő út felé 11 óra 35 perckor, amikor tolatás közben elütött egy gyalogost. A balesetben a nő könnyű sérülést szenvedett.

Egy férfi közlekedett tehergépkocsival 13 óra 10 perckor Gellénháza és Sárhida között, amikor a havas úton megcsúszott és felborult. A balesetben a sofőr súlyos sérülést szenvedett.

Nagykanizsán, a Hevesi Sándor utcában közlekedett egy férfi személyautóval 17 óra 10 perc körül a Balatoni utca irányából a Rózsa utca felé, amikor balra kanyarodása közben a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen elütött egy férfit. A balesetben a gyalogos súlyos sérülést szenvedett.

A szolgálatban lévő állomány három személyt fogott el, közülük egyet bűncselekmény elkövetésén értek tetten, egyet pedig az ellene érvényben lévő körözés alapján. A zalai járőrök kilenc főt állítottak elő, közülük négyet bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

Az alkoholszonda egy esetben jelzett pozitív értéket az ellenőrzés alá vont járművezetőknél Zala megyében - közölte honlapján a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.

 

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.