Egyéniben és csapatban is eredményesen

facebook megosztás

Marcaliban rendezték a duatlon diákolimpia országos döntőjét, ezúttal csak a versenyengedéllyel nem rendelkező (B kategória) sportolókét. A kanizsai ifjú versenyzők számos szép eredményt értek el, mely 1-10. helyezéseket tekintve is tükröződött. A péterfysek felkészítője Sneff Ferenc, a rozgonyisoké és a batthyánys Kovács Dóráé pedig Jeszenői Csaba volt.


A péterfys ifjú sportolók is kitettek magukért a duatlon diákolimpián

A III. korcsoportos fiú csapatversenyben Zalát képviselve második lett a péterfys társaság (Losonczi István, Nagy Zsombor, Pirbus Domonkos, Zámbó Mihály Péter), a lányok csapata (Cseke Nóra, Godinek Katica, Horváth Dorina, Horváth Katalin) a Péterfyből pedig a negyedik helyen végzett. A IV. korcsoportban a lányok csapatösszevetésében a rozgonyis négyes (Kertész Noémi, Kiskó Réka, Szokol Evelin, Zrínyi Dzsenifer) ezüstérmet hozhatott haza.


A rozgonyis lányok második helyezettek lettek duatlon csapatban

A III. korcsoportos fiúk egyéni versengésében Losonczi (Péterfy) a nyolcadik, míg Zámbó (Péterfy) a kilencedik pozíciót érte el, a lányoknál Cseke (Péterfy) szintén kilencedikként zárt. A IV. korcsoportban a lányoknál egyéniben Kertész (Rozgonyi) a dobogó harmadik fokára állhatott, Kovács Dóra (Batthyány) ötödik, Kiskó (Rozgonyi) nyolcadik, Szokol (Rozgonyi) pedig tizedik lett.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.