Évzáró Polgár módra

facebook megosztás

A kanizsai teniszezők évzáró versenyét, a DRINK SYSTEM Kft. összesorsolásos, kieséses nyílt amatőr páros versengését rendezték az elmúlt hétvégén a Kanizsa Teniszcentrumban, mely a negyedik forduló volt az évadjuk során.


Az évük zárásaként Polgár-győzelmet ünnepelhettek a teniszezők

A 28 induló nyolc településről érkezett és összesen 39 mérkőzést vívhattak már a kora reggeli óráktól. A 2012 óta rendezett versenyek 2400. nevezésének gazdája dr. Füle Attila lett. A hangulat hamisítatlan évzárói volt, ezúttal is színvonalas, sportszerű mérkőzésekkel és nem kevés érdeklődővel. A versenyt nagyszerű versenyzéssel a csurgói Polgár Tamás nyerte a jól hajrázó Németországból érkező Speckhardt Patrick és a nagykanizsai Kovács Nándor előtt. A legeredményesebb női versenyző Patard Ágota lett.

Kanizsai fedett pályás teniszverseny, 4. forduló, végeredmény: 1. Polgár Tamás (Csurgó) 7 győzelem, 1 vereség, 2. Speckhardt Patrick (Németország) 6-2, 3. Kovács Nándor (Energia Szabadidősport Klub) 6-2, 4. Szalai Sándor (Energia) 6-3, 5. Nagy Csaba (Röpte TC) 6-3, 6. Horváth Zoltán (Röpte TC) 5-3.

A pontverseny állása 4 forduló után: 1. Nagy Béla (Marcali) 50 pont, 2. Patard Ágota (Röpte TC) 43, 3. Nagy Csaba (Röpte) 37.

- Lezártunk a hetedik évet is a nagykanizsai amatőr tenisz e sorozatában – mondta el a főszervező Baranyás Zoltán. - Köszönöm a versenyeken indulóknak, akik az ország több városaiból érkeztek, sőt immár külföldről is indulóimnak az idei esztendőt, a következő versenyünk január 26-án lesz, nyílt amatőr páros kategóriában.

Polgár László

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.