Évzárót tartott a KVSE

2018. dec. 18.

Elégedetten értékelt Balázs László, a KVSE elnöke tegnap este a Honvéd Kaszinóban. A tükörterem zsúfolásig megtelt a fiatal vízilabdázókkal, akiknek nagy száma és szép eredményeik is azt igazolják, hogy kiváló szakmai munka folyik Nagykanizsán. – Elég könnyű őket bevonzani. Nagyon-nagyon sokat számítanak még ebben a korban a szülők, akiken nagyon sok múlik. El tudják-e hozni a gyerekeket a késői edzésre, el tudnak-e jönni értük…S én úgy gondolom, hogy nálunk olyan szülők vannak az egyesületnél, a kisgyerekeknél, akik a legmesszebb menőkig támogatják a gyereküket - fogalmazott a KVSE elnöke.

Az edzők értékelése után az utánpótláscsapatok mérkőzéseiből, kirándulásaiból álló összefoglalót vetítettek a gyerekeknek. A trénerek javaslatai alapján kupát, illetve oklevelet kaptak a legjobb és legszorgalmasabb fiatalok.  – Mindenképpen szeretnénk elismerni azokat a gyerekeket, akik a 2018-as évben januártól decemberig az edzések, mérkőzések nagy részén részt vettek, tehát a szorgalmukkal kiérdemelték azt, hogy a jutalmazottak között szerepeljenek. De szeretném azokat is kiemelni, akik a korosztályukban a legjobbak voltak, tehetségesek és a szorgalmuk is megvan. S ezt hétről hétre a bajnoki mérkőzéseken is bizonyítani tudják - összegzett Simonka Ferenc a KVSE utánpótlás-vezetője.

Dénes Sándor polgármester köszöntőjében kiemelte, az idei szezonban mutatott eredmények minden eddigi várakozást felülmúlnak. – Ilyen szép eredmények, mint idén, a legkisebbektől a felnőttekig bezárólag még nem voltak. Köszönet a mestereknek, köszönet az edzőknek és a játékosoknak. Azt tudni kell, hogy munka nélkül nincs eredmény - említette a polgármester.

Az évzáró rendezvényen megválasztották az OB l/B-ben jelenleg listavezető csapat legjobbját is. Edzői javaslat alapján a díjat Dobay Gergely nyerte.