Munkaruhákat ajándékozott a kanizsai kórháznak a Zalakarosi Fürdő

facebook megosztás

Munkaruhákat ajándékozott a kórháznak a Zalakarosi Fürdő. A 188 darab pólót ma adták át a Kanizsai Dorottya Kórház Mozgásszervi Rehabilitációs Osztályának. A helyszínen tartott sajtótájékoztatón elhangzott: a kórház és a fürdő szakmai együttműködése a jövőben is folytatódik a magas színvonalú betegellátás, illetve gyógyászati szolgáltatások érdekében.

Munkaruházatot ajándékozott a Zalakarosi Fürdő a Kanizsai Dorottya Kórház Mozgásszervi Rehabilitációs Osztályán dolgozó szakembereknek.

– A Zalakarosi Fürdő és a Kanizsai Dorottya Kórház rehabilitációs osztálya között évek óta kitűnő szakmai kapcsolat van. Úgy gondoltuk, hogy karácsony előtt segítjük a kórház működését, ezért a fürdő 188 pólót ajánlott fel az osztály munkatársainak – mondta el Cziráki László, a Zalakarosi Fürdő vezérigazgatója.

A kanizsai kórház egyik legnagyobb osztályán évente csaknem ezer fekvő- és százezer járóbeteget látnak el. Az itt végzett mozgásszervi rehabilitációt jól kiegészítik a fürdő gyógyászati szolgáltatásai, mint például a hidro- és a balneoterápia. A szakmai együttműködés a jövőben is folytatódik.

– Szeretnénk kihasználni a víz adta lehetőségeket. Az osztályon kezelt betegeknek felajánlhatjuk, hogy bevonjuk őket ebbe a terápiás lehetőségbe. Elkezdtük már a tárgyalásokat arról, hogy ha kevésbé hatásos az a kezelés, amit itt kapnak, akkor az itt ápolt betegeknek a Zalakarosi Fürdőben folytassuk a gyógykezelését – fogalmazott dr. Brünner Szilveszter főigazgató-főorvos.

A zalakarosi gyógyhely új, hétéves stratégiai tervében kiemelt szerepet szánnak az gyógyászatnak és az egészségmegőrzésnek. 2019 az egészség éve lesz a fürdőben, amely során megújul a gyógykert és a gyógycentrum, átadnak egy új szaunavilágot, valamint meghirdetik majd a Zalakarosi Fürdő Gyógyászatáért Díjat is.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.