Rédicsi siker a Kustán Kupán

A VI. Kustán és Társai Nemzetközi Öregfiúk Teremlabdarúgó Kupát rendezték a Zsigmondy-csarnokban és a tornára 16 együttes, köztük két horvát és egy szlovéniai legénység nevezett. A mérkőzésnap meglepetése rögtön az elején nyilvánvalóvá vált, hiszen a tavalyi döntő egyik részvevője, a Tip-Top gárdája már a csoportmeccseit követően búcsúzott.


Somogyi Gábor (Blackburry, kék mezben) igyekszik megállítani a lendvai Torcida egyik támadását

Fotó: Gergely Szilárd

Aztán ahogy haladt a meccs-sorozat, derült ki, hogy a legjobb négy közé a Mu-Vill, a Puncs Fagyizó FC, a Rédics, valamint a szlovéniai Torcida Lendava együttese került. Az elődöntő küzdelmeiből a fináléba a Rédics (a mu-villesekkel talán a torna egyik legjobb csatáját vívva), valamint a Torcida került, a harmadik helyért pedig a Mu-Vill és a Puncs mérkőzhetett, végül az előbbi társaság örülhetett (3-1).


Sokadik alkalommal érkeztek és ezúttal nyertek is a kanizsai kupán a rédicsiek

Fotó: Polgár László

Az egymástól túlzottan nem nagy földrajzi távolságban lévő Rédics és Lendva csatáját pedig a rédicsiek vették sikerrel – 2-1-gyel -, így a kupát ők emelhették a magasba. A torna legjobb játékosának Molnár Attilát (Rédics), legjobb kapusának pedig Horváth Istvánt (Torcida, Szlovénia) választották, míg a gólkirály Kruno Jambrusic (Starigrad, Horvátország) lett 8 góllal.

P.L.