Suzuki ütközött nyergesvontatóval

facebook megosztás

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két súlyos és két könnyű sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Egy férfi utasaival közlekedett Nissan típusú személyautóval 2018. december 22-én 10 óra körül Zalaszentgrót irányából Zalabér felé, amikor nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg sebességét, elvesztette uralmát a jármű felett és egy náddal benőtt patakmederbe csapódott. A balesetben az utasok könnyű sérülést szenvedtek.

Lickóvadamos irányából Zalaegerszeg felé közlekedett egy nő Opel Astra típusú személyautóval 12 óra 40 perc körül, amikor a Táncsics utca és az Új utca kereszteződésénél figyelmen kívül hagyta a jelzőtábla utasításait, behajtott a kereszteződésbe és összeütközött egy Opel Zafira típusú gépkocsival. A balesetben öt személy könnyű sérülést szenvedett.


Fotó: police.hu

Egy nő utasával közlekedett 14 óra 30 perc körül Suzuki típusú személyautóval a 75-ös számú főúton, Keszthely irányából Alsópáhok felé, amikor eddig ismeretlen körülmények között a sofőr áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba és összeütközött egy nyergesvontatóval. A balesetben a személyautót vezető nő és utasa súlyos sérüléseket szenvedtek.

Egy férfi közlekedett Volkswagen típusú személyautóval 23 óra 45 perckor Lakhegyen, a Petőfi utcában Egervár felé, amikor eddig tisztázatlan körülmények miatt áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba és egy vízelvezető árokba csapódott.

A szolgálatban lévő állomány öt személyt fogott el, mindegyiküket bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A zalai járőrök egy főt állítottak elő. Biztonsági intézkedést öt esetben foganatosítottak.

Az alkoholszonda egy esetben jelzett pozitív értéket az ellenőrzés alá vont járművezetőknél Zala megyében - közölte honlapján a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.

 

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.